Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček

Home Lifestyle Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček
Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček
Akce & Fotoreporty

I lento rok restaurace Hard Rock Cafe podpoří projekt Pinktober, který se zaměřuje na problematiku rakoviny prsu a její prevenci. V rámci charitativní kampaně letos na stagi Hard Rocku v úterý 1. října vystoupí šumperská kapela O5 a Radeček, která je známá hity jako Hory, I tak to za to stojí, Vloupám se nebo Praha. Hosté budou moci akci podpořit dobrovolným vstupným, jenž poputuju neziskové organizaci Aliance žen s rakovinou prsu.

Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček

Kromě vystoupení kapely O5 a Radeček, které proběhne od osmi do devíti hodin, bude následovat půl hodinový set dvaadvacetileté zpěvačky Marie Rezlerová. Akcí provede bloggerka a školitelka Andrea Chaloupková. Večer pak zakončí DJka Meryen. Podpořit Alianci žen s rakovinou prsu budou moci návštěvníci i koupí charitativního merche zahrnující pin a tričko. Merch bude k dispozici v Rock Shopu celý říjen. Celý měsíc si budou moci hosté ke každému burgeru a sendviči vychutnat speciální růžové housky.

Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček

Charitativní kampaň Pinktober probíhá v Hard Rocku po celém světě již 25 let. Během těchto let společnost věnovala miliony dolarů na výzkum rakoviny prsu.

„V Hard Rock Cafe Praha jsme hrdí na to, že i nadále můžeme podporovat ty, kteří jsou postiženi rakovinou prsu, od současných pacientů a přeživších, až po jejich pečovatele a blízké,“ říká generální manažerka společnosti Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová. „S Aliancí žen s rakovinou prsu spolupracujeme již několik let, je to pro nás srdcová záležitost,“ dodává.

Aliance žen s rakovinou prsu vznikla v roce 2002, v současné době zastřešuje 40 pacientských organizací. Slouží jako informační a edukační centrum pro veřejnost, onkologicky nemocné a jejich organizace. Zároveň poskytuje metodickou pomoc organizacím onkologicky nemocných, koordinuje projekty a kampaně ve prospěch prevence a léčby nádorového onemocnění prsu, sjednocuje snahy pacientských organizací i jednotlivců o prosazování práv a rovných podmínek k léčení a rekonvalescenci žen s nádorovým onemocněním prsu a zastupuje české onkologické pacientky v mezinárodních strukturách.

Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček

Více informací: https://cafe.hardrock.com/prague/cs/ a https://www.breastcancer.cz/.

Zdroj foto: HARD ROCK CAFE

Související příspěvky